Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بسیج جامعه زنان کشور خبرگزاری بسیج،رضا خدری - یکی از پیچیده و ناراحت کننده فعلی که توجه بسیاری از محققین و جامعه شناسان، جرم شناسان و روانشناسان و متخصصین امر را به خود معطوف داشته، موضوع کودکان خیابانی، مجرمین کم و سن سال یا اطفال و نوجوانان بزهکار می باشد که روز به روز هم در جامعه ما گسترش بیشتری می یابد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ما هنوز در خانواده ها، مدارس، نهادهای حمایتی و رفاهی دچار ضعف و اشکال سیستم هستیم و دائما عوارضی چون پدیده کودکان خیابانی بر چهره جامعه در حال گذرمان نمودار می شود و در این روند رو به افزایش، این کودکان قربانی های بی دفاع خشونت های وحشیانه استثمار جنسی و روی آوردن به سرقت و اعتیاد و خلاف های بسیار می شوند.   بررسی تبهکاری کودکان ثابت کرده است که نفاق  ستیزه جوئی و فقر اقتصادی خانواده ها و حاشیه نشین ها  در بروز آن موثر است و پدران اهمال کار و خشمگین با دست خود بذر عصیان را در آنها می پاشند و به وجود فشارهای روانی و اختلال های عاطفی در نوسانات خانواده کودک می تواند او را وادار به فرار از کانون خانوادگی کند و به بزهکاری روی آورد.   البته در ایران هیچ آمار رسمی قابل دسترسی در تعداد متکدیان کودکان خیابانی وجود ندارد. اما افرایش قابل توجهی از این افراد در ماه های اخیر در نواحی مختلف تهران و کلانشهرها و رویت آنها در متروها، ترمینال های مسافربری ، خیابان های پرتردد و بازارها و اماکن شلوغ و پر تردد، این خود بیانگر حساسیت مساله در کشور ما می باشد. امروزه کودکان خیایانی مرتب در حال زیاد شدن هستند و این پدیده شوم از هر لحاظ باعث ایحاد آسیب و معضل می باشد.   من نگارنده در تحقیقات میدانی و مشاهدات عینی متوجه شدم ردیف سنی آنها بین 5 تا 16 سال است که دست به جرم و بزه می زنند و یا قربانیان دسته های تبهکار می شوند.   بنابراین پدیده کودکان خیابانی یک معضل دو سویه و دو شاخه است، یعنی هم محیط جامعه این کودکان را خراب می کند و به آنها آسیب می رساند و هم کودکان برای جامعه آسیب زا و معضل آفرین می شوند.   یک دسته از این افراد نوجوانانی هستند که به دلایل مختلف از جمله فقر خانواده، تحصیلات پایین خانواده، جدایی والدین، بی سرپرست بودن، به کارهای خلاف و بزهکاری گرایش پیدا کرده اند و بدون هیج پشتوانه ای در جامعه رها شده اند و هیچ سازمان حمایتی و اجتماعی و ارگان های ذیربط و مدیریت های های شهری  و شوراهای اسلامی شهرها و نمایندگان مجلس در فکر جمع آوری و  یاری و مدد رساندن به  آنها نیستند.    همچنین وظیفه رسانه ها و صداسیما این است که بیشتر به این موضوع حاد اجتماع بپردازند و تاکید بر نقش دولت در برنامه ریزی های کلان در ارتباط  با کودکان خیابانی بکنند.  

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۲۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آونروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آونروا) طی گزارشی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) هشدار داد که در نتیجه حملات مداوم اشغالگران قدس به نوار غزه، «سطوح ویرانگر» آسیب روانی از جمله استرس، به کودکان در نوار غزه وارد شده است.

تیم آونروا در این باره اعلام کرد که در تلاش است تا تاثیرات وحشتناک جنگ را بر کودکان و نوجوانان کاهش دهد.

این نهاد تاکید کرد: مشاوران در تلاش‌ اند امید و آسایش را برای کودکان غزه فراهم کنند.

آونروا بار دیگر بر قراری آتش‌ بس فوری در نوار غزه تاکید کرد.

کد خبر 6097639

دیگر خبرها

  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • آونروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • کاهش کودکان کار در پایتخت